Професорка по биологија им одржа лекција на трансфобичните лица

Американска професорка по биологија совршено одговори на вирално трансфобично меме, во кое трансродовите лица се етикетираат како лица со „психолошко нарушување“. Грејс Покела, предава биологија во средното училиште „Арлингтон“ во […]

СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Во моментов го прегледувате нашиот стар веб-сајт кој останува архива на минатите објави од организацијата.

X