ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ – Менаџер/ка на администрација и комуникации

Здружение за сексуални и родови малцинства – Субверзивен фронт, објавува оглас за вработување на работна позиција: Менаџер/ка на администрација и комуникации. Опис на работни задачи: Спроведување на административните задачи на […]

Оглас за вработување

Здружението за критички пристап кон родот и сексуалноста СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ од Скопје, со седиште на ул. „Македонија“ бр. 11-2/10, во рамките на спроведувањето на проектот за институционален развој, поддржан од […]

СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Во моментов го прегледувате нашиот стар веб-сајт кој останува архива на минатите објави од организацијата.

X