Европскиот парламент охрабрува поголемо политичко учество на ЛГБТИ-лицата во Македонија

Рано утринава, Антонио Михајлов од Субверзивен Фронт, имаше состанок со специјалниот известувач на Европскиот парламент за Република Македонија, европратеникот Иво Вајгл. На состанокот беа присутни и Филип Аврамчев, член на […]

СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Во моментов го прегледувате нашиот стар сајт кој останува архива на минатите објави од организацијата.

X