КЗД не утврди дискриминација на ЛГБТИ лицата во скрипта за студиите по психологија

Комисијата за заштита од дискриминација (КЗД) не го почитуваше законски пропишаниот рок за реагирање по претставката и во утврдувањето на фактите и примената на законите, оцени Македонското здружение на млади […]

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X