Клевета е хомофобите да се наречат хомофоби, пресуди судот во Франција

Парискиот суд пресуди дека клевета е да се нарече некој хомофоб. Апелацискиот суд во Париз и нареди на Лаура Пора, поранешната претседателка на парискиот разгранок на „AIDS Coalition to Unleash […]

СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Во моментов го прегледувате нашиот стар веб-сајт кој останува архива на минатите објави од организацијата.

X