ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ – Менаџер/ка на администрација и комуникации

Здружение за сексуални и родови малцинства – Субверзивен фронт, објавува оглас за вработување на работна позиција: Менаџер/ка на администрација и комуникации. Опис на работни задачи: Спроведување на административните задачи на […]

Македонија во петте најлоши земји за работа на ЛГБТ-лица

Македонија е во топ 5 најлоши земји за работа на ЛГБТ-лицата, заедно со Ерменија, Азербејџан, Турција и Русија, покажа истражувањето кое „Експерт маркет“ го спроведе во 43 земји во Европа. […]

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X