Трогателен говор на сопругот на полицаецот кој беше убиен на Шанзелизе: „Живееше како ѕвезда и замина како ѕвезда“

  Сопругот на францускиот полицаец кој беше убиен минатата недела се отвори за својата „голема и длабока болка“. Триесет и седумгодишниот Ксавие Жулже беше убиен минатата недела за време на […]

СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Во моментов го прегледувате нашиот стар сајт кој останува архива на минатите објави од организацијата.

X