Стејт департмент: ЛГБТИ заедницата во Македонија остана длабоко маргинализирана

Уставот и законот во Македонија не забранува дискриминација врз основа на сексуалната ориентација и родовиот идентитет, ниту пак антидисриминацискиот закон заштитува од дискриминација врз основа на сексуалната ориентација, стои во […]

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X