Повеќе од 100 геј лица во Чеченија се испратени во концентрациони логори каде ги мачат и тепат и до смрт

Во Чеченија се отворени првите концентрациони логори за геј во светот, неполн век откако во 30 години на минатиот век за првпат во човековата историја го направи нацистичкиот лидер Адолф […]

Американец киднапирал, тепал и силувал француски ЛГБТ активист поради исмејување на Трамп

Активист за ЛГБТ права во Франција бил киднапиран и силуван од Американец кој рекол дека е многу гневен што Французите го исмејуваат претседателот Донал Трамп. Зак Остмане, кој како бегалец […]

СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Во моментов го прегледувате нашиот стар веб-сајт кој останува архива на минатите објави од организацијата.

X