Истополовите бракови од денеска се реалност и во Финска

Финска денеска станува последната скандинавска земја во која истополовите двојки ќе можат да стапат во брак. Финскиот Парламент уште во ноември 2014 година, со 105 гласа „за“ и 92 „против“ […]

СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Во моментов го прегледувате нашиот стар сајт кој останува архива на минатите објави од организацијата.

X